beachplace | vakantiehuis te huur bij Zeeuwse kust

Villa

Villa 111

Dit is een nieuwe vakantievilla geschikt voor 4 personen, gelegen op Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot in Zeeuws-Vlaanderen. Beleef een heerlijke dag aan het brede strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of maak een lange fietstocht langs de prachtige kust. In de omgeving vindt u daarnaast tal van gezellige (bad)plaatsen. 

Het vrijstaande vakantiehuis heeft een comfortabele woonkamer met smart-tv, open keuken met onder andere combi-magnetron en vaatwasmachine. Verder zijn er op de bovenverdieping twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met infraroodsauna. De villa is rustig gelegen aan de parkrand, met tuin op het zuiden, en minder dan 10 minuten lopen van het strand. Er is een terras met meubelen en ruime buitenberging. Huisdieren zijn niet toegestaan. Meerdere kleine speeltuinen op paar minuten lopen. 

Het park kent het grootste, nieuwe centrumgebouw van Roompot in Nederland, met het meest ruime zwemparadijs van Zeeland, diverse eetgelegenheden en Koos Kids Village. 


“We have a great time in your beautiful house. We have all what we need to have wonderful holidays. It’s amazing. Thank you.”​

Facebook, 2 juli 2020

F.A.Q.

Antwoorden op meest gestelde vragen.

De prijs kunt u vinden door hierboven op de knop “beschikbaarheid en prijs” te klikken. U kunt eerst beschikbaarheid en prijs bekijken voordat u betaalt.

Beide vakantiewoningen zijn huisdiervrij. Dus geen huisdieren toegestaan.

Beide vakantiewoningen staan op Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot. Het adres is Zeedijk 24, 4504 PN Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen, Nederland.

Nu met grootste zwemparadijs van Zeeland! Nieuw sinds november 2020.

X